vegskjold-940.jpg

Om Østfold Betongprodukter AS

Virksomheten til Østfold Betongprodukter AS har sin bakgrunn fra etterkrigstiden da disponent Bjarne Faureng fra Sarpborg kom hjem fra Sverige og hadde med seg idèen til produksjon av bygningsblokker. På lisens fra et svensk selskap startet han i 1947 firmaet "Østfold Betongprodukter, N. Solberg & Co" og lokaliserte dette ved Momarkenkrysset. Eierne i denne første tiden var Normann Solberg, Helge Kjølstad og Bjarne Faureng, sistnevnte var selv disponent.

I storhetstiden hadde bedriften nærmere 20 - 30 ansatte, men i 1973 ble virksomheten solgt til brødrene Tor og Laurits Mysen. Brødrene drev i tillegg Mysen Cementstøperi AS beliggende på Haga, et firma som brødrenes far og onkel startet rett etter 2. verdenskrig og som brødrene overtok ca. 1947. Det er i dag to av barna til Laurits Mysen, samt to av de ansatte, som er eiere av Østfold Betongprodukter AS.

Østfold Betongprodukter AS er medlem i BASAL, en av 19 medlemsbedrifter i den landsdekkende kjeden.

BASAL-samarbeidet fremmer produktutvikling og standardisering i vår bransje. Produkter merket med BASAL sikrer kvalitet og lang levetid. Produkter som leveres fra medlemsbedriftene i Basal tilfredsstiller gjeldende krav og gir kundene et fullgodt anlegg med dokumentert levetid på mer enn 100 år.

Alt i betongvarer

I dag produserer firmaet DN 1200 og justeringsringer i DN 650, samt lagerfører dimensjonene 1000mm, 1400mm, 1600mm og 2000mm.

Vi bløtstøper også kjegler og topplater, leverer spesialkummer, utfører spesialstøp og bearbeider produkter.

Mer informasjon under Produkter.

Om oss

Østfold Betongprodukter AS holder til utenfor Mysen sentrum i Østfold og har fire ansatte i sitt produksjonsanlegg.

Vi er medlem av BASAL og har også en rekke underleverandører som sikrer levering av alle aktuelle produkter til våre kunder.

Mer informasjon under Produkter og på siden Om oss.

Facebook

Basal Standard

Østfold Betongprodukter AS er medlem av BASAL som med sine 19 medlemsbedrifter er landets største leverandør av betongrør og kummer.

Basal Standard er den felles produkt- og kvalitetsstandarden som medlemsbedriftene bruker i sin produksjon.

Se også demo av Basal Pipe Lifter.