Personvernerklæring

Østfold Betongprodukter AS er forpliktet til å beskytte personvernet til våre brukere. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og deler personlig informasjon som du gir oss når du bruker www.ostfold-betongprodukter.no.

Personopplysninger vi samler inn og behandler:

  • Personlig informasjon: Vi kan samle inn personlig informasjon, inkludert navn, e-postadresse, telefonnummer og annen identifiserbar informasjon som du frivillig gir fra deg når du kontakter oss, for eksempel via vårt kontaktskjema.
  • Vi kan også samle inn informasjon automatisk gjennom bruken av informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier. Dette kan inkludere informasjon om enheten din, nettleseren, IP-adressen din, besøkte sider og annen informasjon om bruksmønstre.

Hvordan vi bruker informasjonen:

  • Vi bruker informasjonen til å håndtere kundeservice og support. Dette innebærer å kommunisere med deg som bruker og besvare dine henvendelser.
  • Vi lagrer dine opplysninger så lenge det er nødvendig med hensyn til de formål vi samlet dem inn for, eller så lenge vi er forpliktet til å gjøre dette mht. lover og forskrifter.

Deling av informasjon:

  • Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å levere de tjenestene du ber om, overholde juridiske forpliktelser eller beskytte våre rettigheter.

Dine rettigheter:

  • Du har rett til å be om tilgang til, korrigering av, eller sletting av dine personopplysninger. Merk at informasjon som vi er pålagt å beholde av hensyn til andre rettslige forpliktelser ikke vil bli slettet.

Kontakt oss: